Le Clarys Plage, een viersterren camping voor uw vakantie in de Vendée

NIEUW IN 2016

De SpaceBoa glijbaan op 10 m hoogte, sensationeel!!!

spaceboa toboggan

Camping Le Clarys Plage is de camping in Saint Jean de Monts waar u een geslaagde vakantie houdt, dankzij de combinatie van faciliteiten en uitrusting van hoge kwaliteit.

Stacaravans met al het comfort
Stacaravans met al het comfort

Verhuur van stacaracavans, staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, u vindt alle overnachtingsmogelijkheden op Clarys Plage in St Jean de Monts, 5-sterren camping, aan zee, op slechts 400 m van het strand.

Deze camping biedt u een prachtig waterparadijs, met zonnige terrassen, een buitenbad, glijbanen, een binnenbad en een jacuzzi.

Terras van de bar
Terras van de bar

Het mooie terras van het bar-restaurant kijkt uit over het waterparadijs als de boeg van een schip, u kunt uw kinderen in de gaten houden terwijl ze zwemmen of van de glijbanen afglijden in het zwembad. Maar ook een enorme speelruimte met veel waterspelletjes voor grote en kleine kinderen.

Zwembaden en een speelplaats voor groot en klein

Lagune en waterglijbanen
Lagune en waterglijbanen

Het grote zwemparadijs zal de waterliefhebbers bevallen; er is rust in de lagunes, spelen in de jacuzzi, de hoge glijbanen en de dichte glijbaan.

Het beboste park met veel bloemen en planten en de kronkelende paden zorgen ervoor dat het leven in harmonie met de natuur wordt vereenvoudigd.
Buiten het hoogseizoen is het overdekte zwembad een duidelijke troef.